Eerste Autotechnicus

Vacature Eerste Autotechnicus

In de functie van Eerste Autotechnicus maak je deel uit van ons aftersales team. Jij vindt het leuk om storingen op te sporen, onderhoudsbeurten en reparaties uit te voeren, en accessoires te monteren. Daarnaast adviseer je klanten, zodat zij tevreden kunnen instappen en wegrijden. Je werkt in een goed uitgeruste werkplaats met geavanceerde apparatuur.

Profiel Eerste Autotechnicus

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 Eerste Autotechnicus. Je werkt klant- en servicegericht, bent proactief en werkt gestructureerd. Ervaring met de merken die wij vertegenwoordigen is een pré. En natuurlijk ben je enthousiast om bij Wassink Autogroep aan de slag te gaan!

Aanbod

Wat bieden wij?
• De kans om te werken met onze topmerken
• Een functie van 32 - 40 uur per week
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling conform CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf
• Een contract met uitzicht op een vast dienstverband
• Ruime mogelijkheden voor trainingen en opleidingen via de Wassink Academy en onze partners
• Een modern uitgeruste werkplek met fijne collega’s in Nijmegen
• Een team waarin plezier, leren en ondernemen centraal staan

Bedrijfsprofiel

De Wassink Autogroep is een succesvol autobedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit laten wij zien door onze klant altijd centraal te stellen en een constant hoog serviceniveau te bieden. Wij zijn officieel dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia en Ford en verrichten onze werkzaamheden vanuit 14 vestigingen. Tevens beschikken wij over een eigen leasemaatschappij, Wassink AutoLease. Onze organisatie bestaat uit ruim 400 gedreven teamspelers die altijd een stap extra zetten voor onze klant. Vanwege de sterke groei van onze organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar gekwalificeerde, gedreven en klantgerichte medewerkers die samen met ons onze ambitieuze doelstellingen waar willen maken. Stap je bij ons in?

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Erik Klaassen, Servicemanager, via 088 – 91 77 425. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Stefano van Dam, HR, via 088 – 92 77 733. Wij staan je graag te woord!

Contact

Solliciteren?

Sluiten jouw talenten aan op bovenstaande profiel beschrijving? Ben jij loyaal en betrokken aan de organisatie? En past jouw werkmentaliteit in onze informele en innovatieve bedrijfscultuur? Mail dan jouw sollicitatie met curriculum vitae via onderstaande sollicitatiebutton naar: vacatures@wassinkautogroep.nl T.a.v. Stefano van Dam

Kandidaten die niet voldoen aan de gestelde functie-eisen worden verzocht om niet te reageren


Locatie

Nijmegen

Opdrachtgever

Wassink Autogroep

www.werkenbijopel.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close